Онлайн обучение - реално или не?
Здравейте,
Доста вдъхновена се чувствам да направя тази рязка промяна в професията, но... Едно колебание не ме оставя на мира.
Тъй като не съм от София, започвам с онлайн подготвителния курс Programming basics, за който нямам особени притеснения дали ще се справя (макар и започвайки от нулата) в тази форма на обучение. НО: Възможно ли е да се изкара пълният курс, вкл. ниво Professional, само в онлайн форма? Има ли такива случаи, като моя? Разбирам, че всичко зависи от всеки човек, но ще съм доста по-окуражена, ако някой ми свидетелства за лица, които са започнали, продължили и завършили пълен курс по Софтуерно инженерство изцяло в онлайн форма.
Благодаря ви. :)
Благодаря ти. И аз смятам, че връзката със себеподобни (имам предвид, колеги) ще ми липсва, но имам живот (семейство и отговорности, работа), които не мога да пренебрегна за толкова дълго време (*не съм от София). Но ще дръзна все пак :). Аз съм много ученолюбива и амбициозна, каквото зависи от мен ще го направя. Както се казва - ще направя каквото трябва, пък да става каквото ще!
Желая ти много успехи.:)