Набиране на 150 т. за дипломиране
Здравейте напреднали,
Аз съм още на първото стъпало (PBasics), но гледам в перспектива и взех, че събрах точките от всички модули за програмата по Софтуерно инженерство. Сумата за Java от край до край е 138, включително модулите "по желание". Това е, разбира се, при максимален резултат на оценките в отделните нива. Има ли подходящи курсове, които можете да карате паралелно, за да си подпомогнете необходимият минимален брой точки - 150? Ако да, как решавате кои са подходящите и т.н.
Много ми е интересно някой с необходимият опит да ми разкаже как се е случило това при него?
Благодаря предварително. :)
не че нещо но за новобранец тея курсове са много много тежки. нека да мине поне тех модула. Да не кажа дори ооп и чак тогава. А и реално тя още едва с променливи се оправя и като и заговоря за дървета графи и алгоритми как се обхождат и е до там. За нея ще е загуба на време. А точките могат да се съберат по много начини. Аз вече ги имам ако си взема останалите 4 изпита докрая събирам 155 или нещо такова. Но изкарах странични курсове като data science.
Да хубаво е да изкара тея 2 курса но на нейното ниво е загуба на време и усилия. Да научи основите а почне да коди стабилно да види кое и е интересно и сама ще си намери кои курсове още да изкара за 150 точки.
Да, загледах го този курс, наистина ми е рано. Не че не ми е любопитно... Но наистина искам да науча основите и тогава, като ми светне, да разширявам.
Хубави съвети ми дадохте всички. Безкрайно ви благодаря. Много искам да се видя знаеща и можеща в бранша. Дано да успея. Успех и на вас!
🤗