Проблем със задачата "Entities" от упражнението
Здравейте,
Извинявам се за спама. Става въпрос за 3-та задача "Entities", която решавахме на последното упражнение. Тъй като нямах възможност да гледам на живо, а чак на следващия ден, изпуснах момента да си задам въпроса директно в Sli.do. Написах задачата 1:1 както Живко я написа и видях,че при него върви, но на мен ми вади 7 грешки. Пробвах да гугълвам и сам да фиксна проблема, обаче колкото повече "бърникам", толкова по-зле се получава и всичко се опетлава още повече. Това ми е кода https://pastebin.com/i5iq9d0Q а въпросните грешки са: E0020 identifier "header" is undefined - това е на ред - 72, същата грешка я дава и на ред - 89 и 91. C2789 'IDX': an object of const-qualified type must be initialized това отново е на ред 89. C2373 'readSingleLine': redefinition; different type modifiers, ред - 71, и последната C2440 'type cast': cannot convert from 'unsigned int (__thiscall std::vector<std::string,std::allocator<_Ty>>::* )(void) noexcept const' to 'int' на ред - 39. Използвам Visual Studio 2017. Пробвах я в Judge и там не тъгва, и ми дава Compile time error. Очевадно проблема е някъде при мен, обаче не мога да видя къде е. Благодаря предварително.