02.MatchPhoneNumber(Regex)
С този regex постоянно ми дава timelimit-и на отделни тестове и най-много 50/100 ако някой я е решил с нещо по-различно ще се радвам да видя решение,че вече имам 7 страници решения в judge :D
Задачата:
Решението ми:
С този regex постоянно ми дава timelimit-и на отделни тестове и най-много 50/100 ако някой я е решил с нещо по-различно ще се радвам да видя решение,че вече имам 7 страници решения в judge :D
Задачата:
Решението ми:
Здравей,
Пробвай със следния regex: @"\+359([- ])2\1[\d]{3}\1[\d]{4}\b"
После, накрая при печатането, смени "totalMatches" в Console.WriteLine(string.Join(", ", totalMatches)); с "MatchesPhones" и виж какъв резултат ще ти даде. Ако е нужно, събмитни няколко пъти решението, понеже и на мен с едно и също решение 2 пъти ми даде по един часовник, но на различни тестове. И изчакай малко повече след събмита преди да рефрешнеш за резултата.
Успех!
Благодаря всъщност просто смених началота на моя regex с /+359 и чак сега забелязах ,това че не използвам totalMatches ,а механично съм преписал МаthesPhones и затова не работи trim и другите условия и затова работи явно само с нулевите тестове. Когато видиш 100/100 в Judge безценно ! :D
Екстра, радвам се. Важното е, че си видял къде, какво и що и че всичко при теб вече е ОК. :-)
А за Judge - това е 100% истина, да! :D