QA пътека
Здравейте,
Начинаещ съм в програмирането. Изкарах безплатният курс C# Programming Basics и в момента мисля да продължа да следвам QA пътеката. Писах имейл на кариерния център от там ми обясниха че най-добре да стартирам с QA Fundamentals. Относно въпросният курс пише, че е подходящ за напълно начинаещи. Писах и на имейла на софтуни, защото реших да пробвам курса Quality Assurance, включващ и QA Fundamentals, и QA Automation. В последствие ми обясниха, че това е професионален модул и за да го запиша трябва да имам знания от C# OOP и #C DB. Всъщност сега съм малко объркан, нали QA Fundamentals е за начинаещи, а Quality Assurance, който включва и този курс е професионален? Какво да запиша в момента, как да продължа по нататък с другите курсове, кои курсове и в каква последователност са препоръчителни за QA.
Ще се радвам да ми обясните за последователността и откъде идва объркването ми. Както и всякакви други насоки биха ми били от полза.
Извинявам се ако въпросите ми ви се струват глупави, но съм начинаещ и не съм все още запознат как точно стоят нещата.
Поздрави
Здравейте, аз имах подобен въпрос. В семинара за професионално ориентиране на 26.08.2020 Димо Митев, който води QA казва, че не е нужно даже Programming Basics да си изкарал, но реално системата не ти дава възможност да си го платиш. Звънях, казаха ми да пиша в пощата и те ще препратят въпроса към Димо Митев, но това беше преди 3 дена, Нямам отговор, а ще затворят днес записването за курса.