Проблем с Melrah Shake -> JS Fundamentals -> 0/100 .
Здравейте...
Нужна ми е малко помощ за последната задача от този линк. Ето моето решение , което във VSC си върви добре . Проверявам за два намерени шаблона и тогава шейквам , орязвам си шаблона, брейквам , върви ми с всички знаци от ascii таблицата, обаче дее***ба, джъдж ми дава 0/100 и нямам никаква идея защо. Мислех си да не е от While , но не тествах с друг цикъл . Възможно е нещо от условието да изпускам, защото инак нямаше и при мен да тръгва. Та...ако някой има идея къде греша , моля да ми помогне.
Благодаря !
Да рабирам ли ,че проблемът е в .replace() ... ? Като гледам е една от основните разлики . Искаше ми да схвана къде греша ама нещо се запъвам. Ще дебъгна още един - два пъти твоя код и дано успея. Инак, много ти благодаря за помощта и усилието .
Успешен ден !
след като преместих:
console.log('No shake.');
console.log(text);
да се принтира накрая даде 60/100, значи логиката се чупи в while лупа, така че там се опитай да си хванеш грешката.
Мдааа...разбрах от къде идва проблема . От .replace() e. Защото ако имам такъв вход >> ['stastasasssastasta', 'sta'] , няма да махне първия и последния шаблон ,а първите два . За това остана или твоя вариант или безумието , което аз сътворих , само и само да проследя всяка стъпка . Трябваше да сплитвам и да джойнвам преди и след всеки .splice() , но накрая ми излезе както трява и взех 100 / 100. >> https://pastebin.com/hHpX1Mfh
Благодаря ти отново за насоките !
а да идеята беше ти сам да си откриеш грешката :)