Приемен изпит - дата
Здравейте! :)
Искам да задам едно въпросче и то е следното:
На коя дата се очаква да е приемния изпит?
Здравейте! :)
Искам да задам едно въпросче и то е следното:
На коя дата се очаква да е приемния изпит?
Здравейте,
никъде не откривам информация относно датата за приемния изпит, за групата С# Basics май 2014. Има ли яснота кога ще е ?
Провери си имейла - 25 юли 2014.
Както е съветвал колегата mihayloff14, мейлът трябва да се проверява ако не всеки ден, поне 1-2 пъти седмично. Както знаете, това е основния канал на комуникация между СофтУни и студентите. Поне в два мейла сме пратили инфо за приемния изпит, подкана да се плати таксата, информация за провеждане на подготовки за изпита от наши асистенти. Имаше и съобщение в оранжево каре поне 1 седмица (до около 22-24 юни), което седеше в профилите на всички записани в майския курс. Но да, изпитът ще бъде на 25 юли, утре в 18:00 ч всички, които са платили таксата си, ще могат да се запишат за една от двете групи, която ще се явят на изпита - от 9:30 и от 16:00 ч. (пак през линк в такова оранжево каре).
Сега виждам, че не съм си задал въпроса коректно. Аз знам, че съм получавал имейл с датата за изпита, но явно съм го затрил без да искам. В главата ми се въртеше точно това число 25, но исках да бъда сигурен. Просто в момента, никъде не може да се намери публична информация относно приемния изпит, или поне аз не успявам :)
По принцип хората, които трябва да знаят за изпита, са тези, които са записани за курса. Те съответно са получили мейли и съобщения в профилите си.
Но въпреки това, ето публична информация: https://softuni.bg/news/summer-vacation