Въпрос относно Sentinel клиент
Здравейте, искам да попитам, а не намерих информация, каква е тази програма Sentinel клиент, която ни е качена в профилите като линк за теглене?
Здравейте, искам да попитам, а не намерих информация, каква е тази програма Sentinel клиент, която ни е качена в профилите като линк за теглене?
Тоест след разархивирането на файла, трябва да се инсталира, така ли? Аз по погрешка го отворих и докато се разархивираше, от антивирусната ми излезе съобщение за вирус или нещо такова... И бих искала да попитам още нещо - знаете ли защо даден въпрос се заключва във форума - от модератора ли става или?
Само се стартира, няма инсталация. Добави го в доверените /trusted/ файлове на антивирусната програма за да не го спира.
Една от причините за заключване на тема е ако съществува подобна. Хубаво е преди да се отваря нова тема е да се провери с търсачката дали няма подобна - ако има ползвай нея. Целта е информацията по даден въпрос да е концентрирана на едно място, а не разхвърляна в много теми.
Можеш също да си спреш антивирусната като разархивираш и след като пуснеш Sentinel да пуснеш пак и антивирусната. При мен нямаше проблеми по този начин.
Благодаря за пояснението :)