Ще има ли други дати за поправителна сесия септември 2014 ?
Здравейте,
някой знае ли дали са предвидени други дати за явяване на поправителен изпит по Java и PHP Basics ?
Благодаря !
Здравейте,
някой знае ли дали са предвидени други дати за явяване на поправителен изпит по Java и PHP Basics ?
Благодаря !
Следващите поправителни дати за изпитите от ниво #1 са по време на поправките на новото ниво #1, което започва идната седмица. :)
И ще е възможно хората от първото ниво #1 да се явим заедно с тях за повишаване на оценките, нали така?
Благодаря за отговора.
При това положение, ще има ли възможност да се включа в ниво 2, докато дойде време за поправка ?
@alexxdim94, да - хората от ниво #2 ще може да се явят на поправка с хората от новото ниво #1, когато дойде поправителната сесия.
@nbglink, ще имаш възможност да се запишеш в ниво #1 само ако имаш 1 невзет изпит или си си взел всички изпити.
Teamwork and Personal Skills ще се брои ли за един невзет ако не сме си предавали домашните по този курс или той е само по желание като бонус, за да ни подготви за търсенето на работа?
Не, няма да се брои като невзет.
Къде мога да видя датите на поправителните изпити(и по-специално PHP-Basic)
Разгледай календара на учебната зала за първата седмица на септември месе: https://softuni.bg/home/schedule
Конкретно за PHP Basics поправката датата и часът са: 05.09.2014 (петък) 16:00 часа
Не мога да отворя страницата(https://softuni.bg/home/schedule)-дава ми грешка 404.
Благодаря за информацията.Предполагам е само една дата,ако някой не може да отиде,какъв е варианта?
Да, датата е една. Ако не успееш да дойдеш, ще се явиш по време на поправителната сесия на новото ниво #1.
Сигурно ще задам много глупав въпрос,но все пак бих искала съвет(не знам дали тук е мястото),силно се замислям дали да не повторя 1ви модул,въпреки,че съм взела всичките изпити(без последния),но с 3ки и 4ки и не смятам това за добър резултат.Много се притеснявам,че ако продължа във 2ри модул,без да съм научила качествено нещата от 1вия,в един момент,от толкова много нова информация,ще се получат дупки и ще закъсам съвсем.Преди да се запиша,никога не съм се занимавала с програмиране и за това кратко време не мисля,че мога да усвоя и разбера целия материал(по-скоро получавам някакви повърхностни знания).А не понасям претупани работи!Каква е възможността,ако искам да повторя модула? (Съжалявам ако спамя)
Здравей, Магдалена! Нашият съвет е да презапишеш ниво #1, ако оценките са ти такива и не си напълно сигурна в знанията си. Може да "загубиш" още 4 месеца, но според мен ще затвърдиш и подобриш знанията от нивото, а това е изключително важно, защото това са фундаментални знания, без които нагоре ще ти става само по-трудно, както и сама си написала. Можеш да презапишеш в онлайн форма на обучение (150 лв.) или присъствено обучение (480 лв. - съжаляваме, но промо цената е само за първия випуск, а ако избереш да запишеш наново, фактически вече ставаш част от втория випуск). Пиши ни на info@softuni.bg, когато си готова с решението и ни кажи в каква форма на обучение искаш да запишеш, за да ти пуснем пакет за плащане. Успех!