Проблем при сваляне на домашно за оценяване
Здравейте,
Когато свалих домашно за проверка, се оказа че не мога да отворя архива. Архиватора ми даваше грешка "празен архив", самият архив беше с големина 0 байта. Опитах да го сваля през Internet Explorer, Google Chrome, Safari. Опитах под Linux, Windows и iOS. Опитах с различни архиватори, включително WinRar, Unarchiver, 7-zip ...
Не мога да го "прескоча", т.е. за да продължа да оценявам други домашни трябва да оценя първо това, което не "съществува". Не знам дали проблема е при мен защото преди това оценявах други домашни и всичко работеше коректно, не съм имал проблеми. Става въпрос за домашно от курса Java-Basics, последната лекция - Arrays, Lists, Strings, Methods, Classes.
Поздрави.
Това и аз го правя. Още повече, че системата по "импортиране" на проекти в Eclipse е странно усложнена в сравнение с Visual Studio. Досега 2 - 3 пъти ми е давало грешки, особено ако става въпрос за референтнати библиотеки. Дори се е случвало мой проект да се опитам да го отворя на друг компютър с друг Eclipse и не всичко да сработи веднага. Така, че не е лош навик да си проверяваш по 2 пъти нещата преди да ги качиш пък и след това
Това и аз го правя. Още повече, че системата по "импортиране" на проекти в Eclipse е странно усложнена в сравнение с Visual Studio. Досега 2 - 3 пъти ми е давало грешки, особено ако става въпрос за референтнати библиотеки. Дори се е случвало мой проект да се опитам да го отворя на друг компютър с друг Eclipse и не всичко да сработи веднага. Така, че не е лош навик да си проверяваш по 2 пъти нещата преди да ги качиш пък и след това