СофтУни на ново място?
Попаднах на едно видео от гостуването на Плевнелиев, където Христо Тенчев казава, че ще се местим, някъде между ст. град и центъра, което само по себе си е страшно общо понятие. Сигурно е добре, че ще се местим....?
Попаднах на едно видео от гостуването на Плевнелиев, където Христо Тенчев казава, че ще се местим, някъде между ст. град и центъра, което само по себе си е страшно общо понятие. Сигурно е добре, че ще се местим....?
СофтУни ще се мести в нова сграда, близо до Жолио Кюри, кв. "Изток". Това ще стане средата на месец декември или най-късно януари. Скоро ще получите повече информация.
И аз от там разбрах.
До колко знам ще е около Жолио Кюри, така ще е по-близо до Студентски град.
Но все още не съм видял някой да пише за това във форума.
Нали Наков каза, че ще се отворят 2 нови зали, нищо не беше споменавал за местене...
Надявам се, че става дума за нова зала, тъй като на някои от нас ще ни е доста по-удобно ако си остане залата в Хаджи Димитър, но не виждам как ще стане работата с лекторите - или ще трябва да се разхождат от едната зала до другата, което е адски неудобно за тях, или ще трябва да наемат още кадри, което според мен няма да е лесно.
Двете нови зали ще са в новата сграда където ще бъде преместено цялото SoftUni. Няма логика старата зала да остане активна, ще е твърде неудобно и за екипа и за студентите. Т.е. ще има местене.
Пуснете подробни инструкции за това как може да се стигне до новата сграда с автобус или с метро от района на централна гара/автогара. GPS кординати също ще са полезни и ще спестят доста излишно обикаляне.
Когато имаме окончателна информация, ще напишем новина с повече подробности, ще пратим и инфо по мейл.
Ако е както казват до Жолио Кюри, значи от сега ти казвам да се приготвиш за А413 от Централна Гара :) Или, естествено, с метрото + прекачване до съответното метро със същото име
Дано е близо до метростанцията. Ако имам избор, със сигурност предпочитам да ползвам метрото за придвижване, вместо автобуси 85, 285... Особено ако се прибирам вечер късно и по тъмно. Поне няма да треперя от страх... че лаптопа ми тежи и не мога да бягам бързо.
Близо ще е до метростанция "Жолио Кюри" и метростанция "Г. М. Димитров".
По оскъдните данни може само да се заключи, че ще е някъде в този район! Близо до КАТ на София град :). Всеки, който е вземал шофьорска книжка в София знае къде е или поне е ходил до там :)
По-точно на ул. Тинтява.. : )
Е това е перфектно,аз тъкмо от тая година смятах да почвам сериозно със софт уни,най голямото притеснение ми беше че трябва 1 час+ да пътувам със разни хахави автобуси,а сега ще го местят на 5 мин от нас :)
Мерси за поясненията. Новината определено е добра, а мястото е значително по- удобно.
Супер новина, защото ще може да се ползва метрото...
За някой е супер, за други които си търсиха квартира 1 месец която да е до СофтУни (Хаджи Димитър) едва ли им е много добре... Дано има поне паркинг за коли...