Screen recording software
Здравейте , някой може ли да ми каже как се казва софтуера ,който използват в СофтУни за записване на екрана?
Благодаря предварително! :)
Здравейте , някой може ли да ми каже как се казва софтуера ,който използват в СофтУни за записване на екрана?
Благодаря предварително! :)
Camtasia Studio
Здравей,
Преди използвахме Camtasia, но не сме доволни от програмата и сега преминаваме бавно, но сигурно към Open Broadcaster.
OBS съм го ползвал вече и много товари, та се съмнявам, че ще ви хареса. Процесора го "праща" на проценти между 35 и 85 в зависимост от това какво правиш. И ако решиш да дебъгваш с Ctrl+F5, има да си чакаш докато се компилира...
Благоадаря на всички за бързите отговори ! Ще пробвам и 2-те и ще преценя ,кое е по-подходящо за мен !
Поздрави !
Здравей аз мога да препоръчам http://www.flashbackrecorder.com/express
Аз него съм ползвал за запис на екран, има free версия и платена с доста възможности.
доста добре се справя като има възможност да ти отбелязва кога натискаш ляв бутон и кога десен и даже си има simple едитор с който можеш да отрежеш началото или края и да export-ваш в различни формати. Записва звук и от повече от един източник.
Мисля че е идеален за онлай туториали, ако това ще правиш.
единствения недостатък е че е само за Windows ;)
Ако е за лична употреба и не е за нещо важно (от типа на лекции и презентации за пред много хора), аз лично бих ти препоръчал HyperCam2 - дъртичка е, но пък за голямо учудване бачка безпроблемно дори и в Боза 10 и можеш да си избереш предварително дали изходното видео да е компресирано или не. Ако избереш да не е, видео от 30 сек. може да мине 600 мегабайта. Има и един бъг, заради който не може да записва целия екран, но той се заобикаля много лесно, а зрителите изобщо няма и да усетят разликата.