Какъв е формата за предаване на домашните?
Добър ден, в лекцията беше упоменато да предаваме целия проект като домашно. В момента архивни файлове не са позволени.
Само .mb ли да предаваме, или ще отворите zip, rar и т.н.?
Добър ден, в лекцията беше упоменато да предаваме целия проект като домашно. В момента архивни файлове не са позволени.
Само .mb ли да предаваме, или ще отворите zip, rar и т.н.?
Бих искал и аз да попитам в какъв формат да се качи домашното, и кое точно.
Благодаря !
Здравейте ! Реших да пиша в тази дискусия, а не да правя нова такава, тъй като тази е пряко обвързана с домашните. Въпроса ми е, защо вече има поставен срок за предаване на домашно номер две (22 Юни), при положение, че видеоматериалите за онлайн обучаващите още не са обработени и качени на сайта ? Предполагам, че днес вече ще бъдат качени, но ще се радвам и срока за предаване на домашни да се определя спрямо датата, на която се качват видеоматериалите. При онлайн обучаващите е нормално да отнеме повече време, отколкото при присъстващите. Ще се радвам на отговор от колектива. Поздрави.
домашнат е да следваш каквото правят в час. Аз директно следвам стъпките докато гледам видеото, и е готова. Успех!
Разрешени файлове: iff, mb, jpg, png, rar, zip
Домашното е до там до където сме стигнали на лекцията. Качвайте си нещата, защото остава един ден /поне на мен така ми излиза; аз съм online/
Благодаря!
Благодаря