Възстановяване на незапазен файл?!
Здравейте, колеги!
Вчера ми се случи инцидент малко преди да си довърша и изпратя домашното с mockup-а - котаракът ми влетя през клавиатурата и някак успя да затвори файла без да го запази. Търсих начини за възстановяване на загубеното, видях няколко метода в интернет, но нищо не ми помогна. Та, чудя се, има ли начин да си възстановя файла? Версията, която ползвам е CC 2015. Ще се радвам, ако някой успее да ми помогне. :)
Да, не стана.
Ако си пробвала всичко, вкл. и това, тогава ти остава единствено да търсиш някаква версия на файла, в която си стигнала донякъде (Темпорари фолдър, Май Докюментс и т.н.) и си го сейвнала и да си продължиш работата оттам нататък. Ако нямаш такава версия на файла, май само от начало можеш да започнеш.
Ако някога си работила по файла, сейвнала си го и после си го изтрила, можеш да пробваш с програми за Data recovery, но пак няма гаранция, че ще успееш, особено ако секторът, където се е намирал файла е бил пренаписан.
Интересно нещо са това домашните любимци - откриват клавишни комбинации, за които дори и разразботчикът не знае. Нашата котка веднъж ръшна през клавиатурата на сестриния комп и по неясен начин обърна целия десктоп във вертикално положение. Добре че ползвам Symantec Ghost, та оправих проблема за 2 минути. :)
Това е къс клавиш на някои видео драйвери ,като нвидия,интел. Която е Ctrl+Alt+стрелките :)