Software Technologies - юни 2016
Здравейте, колеги :) Искам да попитам тези от нас които са на Linux операционна система ще имат ли проблем с курса който предстои, понеже аз лично съм на Linux ?? Благодаря предварително :)
Здравейте, колеги :) Искам да попитам тези от нас които са на Linux операционна система ще имат ли проблем с курса който предстои, понеже аз лично съм на Linux ?? Благодаря предварително :)
Този въпрос е отговарян многократно - като цяло не е проблем,никой не може да те задължи на какво да работиш, но знай, че ще трябва да намираш индивидуални решения. Курсовете се провеждат на Windows и при възникване на евентуален проблем не е гаранция, че лекторите ще могат да ти помогнат.
Аз също съм на Linux, и най-лесният вариант, който намерих е виртуална машина с Windows за курса и нямам проблеми.
А при този вариант как стои въпросът със Sentinel клиентът? Аз затова си направих dual boot, защото не знаех дали няма да има проблеми с него. В една друга тема бях питал дали ще работи под Линукс, но не получих отговор.
Доколкото знам Sentinel клиентът не работи по Линукс. Бях питал хора от екипа на СофтУни дали е проблем да използвам виртуална машина на изпит и отговора беше, че няма проблем. Казаха, че имат и други методи за следене за преписване.