[Assessment] Programming Fundamentals май 2016
Здравейте,
кога е оценяването за курса Programming Fundamentals май 2016? Кога да очакваме оценките и точките?
Здравейте,
кога е оценяването за курса Programming Fundamentals май 2016? Кога да очакваме оценките и точките?
Ще трябва да изчакаме.Вероятно другата седмица може би.
Някой има ли представа колко точки трябват за 5ца при положение, че всички домашни са предадени ?
С твоите точки би трябвало да имаш 5, споко.
Забелязах, че не съм получил точки от домашните и се чудех дали има и други с този проблем и къде трябва да се адресира ?
Аз пък имам 10,2 точки при положение, че имам 90 решени задачи от 120. По моята логика би следвало да имам 15 точки. Освен това първо ми бяха 12,2 точки, а днес виждам, че са ги намалили на 10,2, което е рефлектирало и на оценката ми. И аз се чудя какво става.
При мен има едни 0,8 точки, които би трябвало да са от форум-а и би трябвало да имам нещо и от домашните при положение, че имам решени всички задачи.
При мен се получи същото - от 5.15 оценката спадна до 4.55. Вероятно е нещо като "второ оценяване"... нямам представа.
А някой знаели кога е поправката на изпита Practical Еxam от 12 ?
за Fundamental ли говориш,колега?Ако да,г-н Наков е написал тема в която е спомената датата 11.09 часа на започване е 09:00-15:00
ако говориш за изпита на 12/06 -> виж си профила там тише точки оценка и кредити
Аха... Явно ще изчакаме. Благодаря!