[Java OOP] Methods: 7 Immutable List - проблем в Judge
Нещо не мога да накарам Judge да ми приеме програмата и не мога да разбера защо, дали проблема е в класа, който съм декларирал или е някъде другаде? И ако е в класа, ще може ли малко по подробни условия на задачите, защото хем се проверяват някакви неща чрез reflection, хем не е обяснено какви методи трябва да има класа, знам, че е малко трудно с направата на задачите, но все пак може малко повече описание в условията?
http://pastebin.com/RX8ubpbp - това е кода, с който пробвах, правих и промени по самия метод, но това мисля не е от значение.
OMG наистина... как да се сетя, че искат да им върна нов обект от ImmutableList инициализиран със същата "колекция"???
От условието не става изобщо ясно за нещо подобно. Аз разбирам условието, че просто искат да им върна ново копие от колекцията, без да може да се достъпва директно самата колекция. Т.е. да имаме private field, и от пропъртито да имаме само get-er без set-er, за да може само да достъпваме private field-a, без да имаме възможността да го променяме. И да си направим метод, който да прави копие на колекцията и да я връща.
Да се сетя, че трябва да напиша точно това:
... за да изпълня условието на задачата, няма шанс.
Добре, че има стари теми във форума, от които да си спестиш 1-2 часа блъскане в стената, докато налучкаш какво точно трябва да направиш. Налучкаш, а не разбереш...