Здравейте, срокът за предаване на третото домашно е сряда до колото знам, но имам запитване дали е възможно да ви го предам до четвъртък, понеже работя по 16 часа и съм нощни смени и не намерих време да го направя, а много ме вълнува това което правим.
Здравейте, Димитри,
бихте ли ми казал дали броят на лицата е от голямо значение за оценяването на домашното и за сертификата. При мен е над 80 000. Бях вече го направил, когато на втората лекция казахте, че трябва да сме под 10 000.
Опасявам се, че ако трябва сега да преправям няма да успея да спазя срока за новото домашно.
Не е от значение, тъй като този модел ще се рендва в анимационно филмче.
Показах това, за да дам информация какви са изискаванията за гейм-енджините.
Успех
Здравейте,
Имам проблем с bind на колелетата и капака на човечето - когато се опитам да завъртя оста, към която е прикачено, се завърта и част от тялото на човечето и вместо да се върти, колелото се деформира. Предположих, че е заради тази опция, която трябва да се промени, направих unbind и след това отново bind на колелото, но проблема остава. Пробвах също да преместя и началната точка на оста да е по-навътре в колелото, но също не се получи. Трябва ли да направя unbind + bind на цялото човече? Ако не, как да го оправя?
И на мен ми се появи този проблем. Оказа се, че при именуването съм разменила ляво колело от modeling, с дясно от rigging. Успех!
Погледнете инструкциите на картинката по горе.
Избирате колелото и съответният joint, след това го байндвате (с избрана опция "selected joints")
благодаря :)
Оправи се с unbind + bind с тази опция на цялото човече, само на колелото не се получи.
Здравейте, аз в последния момент малко имам въпрос, но се оказа че в крайна сметка не успях да намеря как да го направя.
Сложих цифрите върху кофата по първия показан начин, но после като закачих тялото за скелет, те не се движат с него , а остават назад, какво мога да направя, защото нямах времето да го направя по другия начин, а вече е прекалено късно :(
или по възможност да ви пратя 3-то и 4-то домашно на срока за 4то ?
Да възможно е, но трябва да ми го изпратите лично на dimitristudio@yahoo.com
Благодаря ! ^_^