Можеш да запишеш докато си ученик, няма никакъв проблем.
Ако искаш да вземеш диплома за бакалавър мисля че трябва да си поне 11ти клас, защото по закон трябва да учиш поне 3 години за да можеш да вземеш диплома. Следователно 11 и 12 клас учиш в СофтУни и след като си вземеш дипломата за средно образование и матурите, можеш да запишеш в университет партньор за диплома за висше образование.
Поне аз така разбрах.
До колкото разбрах аз, можеш, защото партньорите на СофтУни, демек университетите които всъщност ще ти издадат дипломата признават обучението което си получил в СофтУни. Въпроса е дали можеш да имаш статут на студент без да си завършил Средно Образование и ако можеш, колко време ти се запазват студентските права. Ако студентските ти права се запазват за поне 1 година няма да имаш проблеми и ще можеш да направиш точно така както си написал.
П.П. - Днес след лекцията ще попитам Наков и ще ти отговоря пак за да съм сигурен
Здравейте,
Интересувам се ако нивата бъдат взети може ли да се продължи в университета партньор след определено време?
Например, завършил си двете години в СофтУни, решаваш, че няма да ти трябва диплома. Окей, но пък след година (примерно) обстоятелствата са такива, че ти трябва диплома. Университетът партньор ще позволи ли и ...ще признае ли тези две години в СофтУни ?
Благодаря.
Да, при условие че имате нужда от лиценз, за да запазите резултатите от обучението си в училището за броя години, в които сте записани.
Напълно е възможно.Зависи само от тебе.
И аз съм студентка и тази година завършвам, така че може да се запишете. Аз обаче съм онлайн. Вярвам, че все още отговаряте на изискванията, ако нямате нищо против да кандидатствате онлайн. Август е добър вариант, ако не можете да го завършите сега. tunnel rush
Subway Surfers invites you to break free from the ordinary and dive into a world of endless excitement, where every jump and slide adds to your epic escape