C# OOP Basics Exam - 10 July 2016[System Split]
Здравейте колеги понеже тотално забих и не ми идват никакви идеи за задачата от изпита,
ще съм благодарен ако някой сподели неговото решение.
Благодаря.
Здравейте колеги понеже тотално забих и не ми идват никакви идеи за задачата от изпита,
ще съм благодарен ако някой сподели неговото решение.
Благодаря.
Това е моето решение за 20 точки, но крайната оценка ще е от ръчните проверяващи.
https://github.com/val4o89/CSharpOOPBasics/tree/master/MyExamOopBasics
Ето го моето решение в суров вид, точно както съм го предал вчера, без да съм коригирал нищо => SystemSplit
Дава 20 точки, направил съм и бонуса, но дали дава 6-ца - ще разберем, когато излязат резултатите
Аз бях на Java версията на изпита, но ооп-то в двата езика е много подобно. Успях да я издокарам само на 16/20 в Judge но се надявам за по-добър резултат на ръчната проверка, направил съм и бонуса за Dump-а. https://github.com/krisitown/System-Split
Също ако някой може да ми каже защо 1 тест не минава, ще съм му благодарен.
проблема в първи тест е че може от последния елемент до ")' да има спейсове , но аз взимам инпута по-малко по-различен начин, тримвам го и не ми гърмеше.
Иначе така като ти гледам структурата ще е изненада ако не вземеш макс и си използвал доста неща които не сме учили в тоя курс.
Ахам, аз не мислех че проблема ще е в инпута мисля че някъде пишеше че инпута винаги ще е валиден, но явно това не означава, че няма допълнителни спейсове. Аз мислех че проблема е другаде защото при грешен инпут би трябвало да хвърли expetion при парсването а на мен ми даваше грешен резултат. Аз съм от СофтУни 2.0, и бях карал вече ооп курс (само че на С#) затова има неща, които не са в преподавани в този курс.
Имаше малък проблем с някои индивидуални хора и въпросния първи тест, но дори и това беше изчистено днес.Грешки по тестовете няма.
Здравей,
ето ти линк с моето решение:
Моето решение - > като съм взаимствал от Васил Инджев начина по който взима командите от Workshopa.
Колеги някой има ли идея какво се случва с резултатите от изпита , кога се очаква да излязат .
На лекцията за Iterable, колегата е споменал, че са проверени, можеби им отнема време писането ан рецензи и въвеждане в системата... Честно казано днес, след като си изгледах видеото от лекцията, презареждам страницата през 5 мин :D