Compile time error в Judge системата
Някой може ли да ми каже защо judge системата понякога ми изписва "A compile time error occurred",след като програмата работи?
Някой може ли да ми каже защо judge системата понякога ми изписва "A compile time error occurred",след като програмата работи?
Пропуснал си някоя скоба или точка и запетая - синтактична грешка - провери си кода, или не си копирал нещо както трябва.
След това съобщение, което обикновено е червено, трябва да има и друго сиво:
Примерно:
Compiled file is missing. Compiler output: C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(12,44): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(13,40): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context
В прозореца трябва да има текст с обяснения и указания за грешката.
Най-често става защото си изпуснал някакви символи при копирането.
Не си копирал целият код. За да neполучаваш пак такива грешки използвай: Ctrl + A -> Ctrl + C -> Ctril + V.
Заглавието на темата ти би трябвало да е по-описателно. "Programming Basics" дори не загатва за проблема ти.
Здравейте !
От около 2 часа ми изписва "Compile time error" . Пробвах с различни кодове,дори които Judge ми е признавал 100/100. Какво става със системата ?
аз също попаднах на такъв проблем. Кода си тръгва без проблем във VS, но в judge системата дава "A compile time error occurred.". https://prnt.sc/10geifp
Аз също имам такъв проблем. Пробвах с различен код(100% работещ), но съобщението остава.
Здравейте юнаци,
След като при толкова много хора възниква един и същ проблем при рабоещ код(100/100) може би проблема е в самата система.
Лек и успешен ден !!!
И при мен излизаше това съобщение. Като се вгледах в кода си видях че името на самия ми файл ( в началото на кода ) беше, незнам порада каква причина, в жълт фон. Преименувах го и тръгна в judge системата
Ако сте сигурни, че копирате всичко, и кода ви работи в VS, може проблема да е друг. В моя случай имах редовете: "int n = INT_MAX" и int "b = INT_MIN", задавайки им минималната и максималната integer сройност. Пробвах вместо това да им задам сойност от -100000 и 100000 и се оправи.
Любопитно ми е каква може да е причината. Като новак, нямам представа. Ако някой има идея, моля да сподели.