[Judge] Java Basics - работи ли вече
Работи ли вече judge системата? Ще има ли изпитна дата 31.05.14 или 01.06.14?
Работи ли вече judge системата? Ще има ли изпитна дата 31.05.14 или 01.06.14?
Системата работи от доста време, а относно изпитните дати ще има изпит на 01.06.14 но местата свършиха много бързо и ако не сте успeли да се запишете остават 26 и 27 като дати.
Изключително важно е да си проверявате често email-а. Винаги се изпраща важна информация там. Хората вече избраха дата, на която ще се явяват на изпит. Цялата тази информация е дадена и в най-горните теми във форума. Не разбирам как може някой, който ще се явява на изпит - да е неинформиран.
Искам да попитам , понеже се записах в понеделник , дали е възможно да си сменя датата за изпит във вторник! Понеже ми изкочи ангажимент и не ми се иска да го отлагам. Също дали може да се разменим с някои?
Пиши тук или на посочения мейл, за да известиш екипа за проблема си. В крайна сметка, ако не успееш да се свържеш и да те преместят и изпуснеш датата, иди на следващия ден и на място обясни ситуацията си. Със сигурност няма да те върнат :)
А къде мога да се запиша за някоя дата?
Всички които са допуснати на изпит, са получили майл с информация. Иначе линкът за записване е Изпит
Ахаа мерси - явно за сега не съм допуснат .. Да не би да е защото не съм пратил всички домашни ?
А и забравих да добавя - линка не се отваря.