Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Аз го бях почнал с топологично и изкарах 60точки с dfs() обаче с него не става тъй като не мога да аддвам тея които могат да се вдигнат веднага, ако имат деца.
Със source removal на Java обаче не мога да изкарам повече от 90 и не ми е ясно защо , преди принтирах със String,Join сега го направих да е опашка и poll();
То дори си е 1 към 1 кода с тоя от демата само , че с почване от най-големия stick.
Четенето също не го правя с ламбда = > http://pastebin.com/GFd7ucRS
1 към 1 кода на C# си минава без проблем =>http://pastebin.com/FZKfNVg7
Прегледах го, това решение да минава на C# е oversight ако нещо, за жалост няма все още възможност за различни времеви лимити на C# и на Java за да може да се избегнат всички такива слабости. Пробвах с Java-ta и на мене ми удря лимит на последния тест с между 10-20ms. Ще направя по подробни тестове по-късно, за да съм сигурен че не е натоварване на Judge-a преди да го променям, но за сега мога да ти кажа, че решението ти може да се подобри. Усреднено сложността ти е O(n^2) с 2ният цикъл с който си търсиш следващият елемент и намаляваш predecessor-ите, виж дали можеш да го подобриш. Итерирането върху елементи които вече са взети или имат predecessor-и е излишно, ако паднеш до < 120 ms трябва да си го намерил.
if (predecessorsCount[stick] == 0 && !isRemoved[stick])
Ами нали с тази проверка го премахвам излишното итериране на вече взет или такъв който няма вече predecessor-и, или ти имаш предвид външния цикъл който взима стик и го проверява , за него обаче не знам как да го подобря тъй като винаги трябва да почне от най-големия елемент за да е сигурно, че няма да изпусне някой.