Забранен достъп до материали и видеа
Здравейте. Някой би ли казал защо не може да се достъпват материалите от курсовете "Структури от Данни" и "Аллгоритми". Дори и тези от първото издание. Бъг ли е, или и те ще са платени, както всичко останало.
Здравейте. Някой би ли казал защо не може да се достъпват материалите от курсовете "Структури от Данни" и "Аллгоритми". Дори и тези от първото издание. Бъг ли е, или и те ще са платени, както всичко останало.
Колкото и да е забранено, от СофтУни качват всичко в ЮТюб. Така, че всичко от СофтУни можеш да намериш там. Ето ти линк към алгоритмите https://www.youtube.com/results?search_query=softuni+datastructures
П.С. Естествено - омешано е, но го има там със сигурност.
Добре това е супер, ама аз имам в предвид и демата и лабовете. Теорията от всякъде може да се намери. На мен лично по-полезни са ми останалите материали. Благодаря за линка с видеата.
Можеш да гледаш в svn-a на софтуни, например влизаш през линка по-долу, въвеждаш потр. име student и парола student и там са всички матреияли за него.
csharp-oop-advanced
Проблемът е, че ако искаш да влезнеш в друг курс, трябва да налучкаш линка, защото нямаш достъп до главната страница.
P.S. Между другото налучках линка към курсовете по бази данни (Не, че е далеч от логиката : D ) :D
databases
PP.S Ето и фотошопа налучках : photoshop
Благодаря за споделената информация! Това е наистина полезно!