Кредити , Учебен План и Курсове
Здравейте.
Забелязах ,че с идването на СофтУни 3 доста неща се промениха . Смятам да се записвам на онлайн обучение и ми е много любопитно как
да събера тези 150 кредита (Java примерно) , за да мога да си взема и диплома . Погледнах всичките курсове за Java (5 на брой - общо 117 кредита максимум) както и отделните Programming Basics (3 кредита макс) , Software Fundamentals (18 макс ) , но заедно те са 138/150 . Така към въпросите :
1. По какъв друг начин мога да си набавя останалите кредита ?
2. Как мога да взема максимум кредита от единият модул , примерно 18/18 ?
3. Колко ще ми струва цялото обучение - > изпити + Java Web Fundamentals(150/150 кредита) + ако се наложи да записвам отворени курсове (таксата за изпита)?
Благодаря предварително !
А горе - долу по колко кредита мога да получа от отворен курс, както и задължително ли трябва да съм карал изпита , който е в краят на курса?
Благодаря.
За кредитите е различно в зависимост от курса като е написано колко е максимума. За това дали трябва да се явяваш на изпита за да получиш кредитите мисля ,че е задължително понеже самите кредити зависят от оценката.При оценка 5 и над 5 взимаш максимума . За повече инфо пиши на емайла на СофтУнито или им звънни по телефона.