Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
това е бъг в сайта, случва се някога ще се оправи до ден два. Всичко което е пратено се пази
понеже ми иска URL на домашното,поразрових се малко из форума и останах с впечатлението че трябва решенията на задачите да ги изпращам като архивиран файл или нещо такова,можеш ли да ми обясниш по подробно как се процедира ако не те затръднявам и ако си минал вече по този път :)
Принципно като ви де дава домашна с задачи за кодене се иска да се качва тук като архив или в джъдж като решение. Но има и по специални домашни като да се регистрираш в някой сайт да кажеш мнението си за него и да си качиш URL на профила. Едно време беше жял такъв курс "Teamwork and Personal Skills" където правехме точно това и един отборен проект. Ако ми кажеш темата на домашното може и да помогна повече