JetBrains DataGrip
Нека лекторите кажат, какви са плюсовете и минусите на JetBrains DataGrip. Виждам, че поддържа всички видове бази данни и е включен към софтуерния ни пакет. Струва ли си да се замени SSMS или Heidi с DataGrip
Поздрави
Тихомир
Нека лекторите кажат, какви са плюсовете и минусите на JetBrains DataGrip. Виждам, че поддържа всички видове бази данни и е включен към софтуерния ни пакет. Струва ли си да се замени SSMS или Heidi с DataGrip
Поздрави
Тихомир
Привет,
Не мисля, че някой ще успее да обясни плюсовете и минусите на всички десетки подобни SQL клиенти.
Просто четеш, инсталираш, пробваш и ако ти хареса и ти е най-удобно продължаваш да ползваш. Ако сам не намериш плюсовете и минусите никой друг не може да ти ги втълпи. Тези неща не стават на готово :)
Поздрави!
Аз онзи ден изтеглх Data Grip за SQL Server, но имаше проблем с Connection-a, При MySQL всичко си работеше, аз бих ги заменил ако работеше и за SQL Server, но явно в тази версия нещо е бъгав :/
Плюсовете са очевидни, ползваш благинките от IntelliJ - auto-complete е много гъвкав, code style, live templates, etc.
Един голям минус обаче е, че май няма безплатна версия, а лицензите започват от 200 евро на година :)
Поздрави,
Ивелин Тенев
Имаме безплатни лицензи в пакета jetbrains