HTML/CSS Lab
Здравейте,
Може ли някой, който вчера(29.09.2016) е присъствал на лекцията да сподели накратко какво сте правили :) Изгледах каченото видео, но не ми стана ясно :)
Поздрави!
Здравейте,
Може ли някой, който вчера(29.09.2016) е присъствал на лекцията да сподели накратко какво сте правили :) Изгледах каченото видео, но не ми стана ясно :)
Поздрави!
Имахме задание да направим сайт от картинките в документа. Една таблица, форма, хедър, меню, статия и футър. Различното беше, че трябваше да използваме sprites, а не отделни картинки за иконките. Тоест има една картинка, която съдържа иконките и да се нагласи с background-position така че да се вижда всяка една със съответния хувър изглед.
Ясно :)!
Благодаря ти!
А, това реално ще трябва ли да го предаваме пак като домашно или е само за упражнение?
И аз това се чудя, но има бутон за качване на домашно на предната лекция (Подготовка за изпит), а там няма задание за домашно, така че си мисля, че лаб-а трябва да се направи и да се предаде там !!! Ако някой знае МОЛЯ да казва :)
Относно тази форма за качване аз не видях да има материали така че сигурно някаква грешка и станала. Странно е как хора дават минуси и не отговарят в темите.