Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Пробвах... Вкарвам текста, натискам ентър и ... нищо не се случва
Всъшност реда за който ти казах за command line arguments подпълва масива args който е входния масив за програмата.
при опит за четене от конзолата със следняи код взет от интерент
public static void main(String[] args)
{
Scanner scanner = new Scanner(System.in);
int eid,sid;
String ename;
System.out.println("Enter Employeeid:");
eid=(scanner.nextInt());
System.out.println("Enter EmployeeName:");
ename=(scanner.next());
System.out.println("Enter SupervisiorId:");
sid=(scanner.nextInt());
}
ми дава
Exception in thread "main" java.util.NoSuchElementException
at java.util.Scanner.throwFor(Scanner.java:862)
at java.util.Scanner.next(Scanner.java:1485)
at java.util.Scanner.nextInt(Scanner.java:2117)
at java.util.Scanner.nextInt(Scanner.java:2076)
at HelloWorld.main(HelloWorld.java:20)
може би няма възможност за четене от "конзола" пробвай да сложиш всичко в масива и чети от там ако ти върши работа.
Това не го разбрах. Нали трябва на определени етапи от кода да въвеждам текс/стойности, които да си ги чете и да се иизпълнява написаното. Неразбрах как става без конзола....
Мога да въведа еднократно стойностите на променливите в самия код, но ще трябва за всеки вариант да го коригирам.... Щеше да е по-гот ако има конзола
Съвсем в началото съм на обучението и проблема ми е че в работата не мога да ползвам друго, освен online форма...