Прием БСУ
Здравейте, има ли вариант да ме приемат в Софтуни, но при кандидатсване при университет партньор (БСУ) да не ме приемат заради нисък БАЛ и държа ли някакви приемни изпити във БСУ по математика например?
Здравейте, има ли вариант да ме приемат в Софтуни, но при кандидатсване при университет партньор (БСУ) да не ме приемат заради нисък БАЛ и държа ли някакви приемни изпити във БСУ по математика например?
Не мисля че ще имаш някакви проблеми. Обади се на телефоните посочени за връзка с БСУ ( учебен отдел: 056 900424, 056 900454 и другите два телефона 056 900 531, 056 900 459 . Мисля че на всеки един от тях ще получиш адекватен отговор. Аз лично кандидатствах в друг от университетските партньори и ме приеха безпроблемно :)
Сроковете за тази година бяха до 1 ви септември, най-вероятно ще трябва да изчакаш до другия прием :/ иначе само с programming basics влизаш.
Аз за догодина питам.
Имаше ли някакви приемни изпити или за прием се приема приемения изпит от софтуни?
За прием се приема изпита от СофтУни, но това е за ВУТП , за по-сигурна информация се обади на посочените телефони :)