Курс дигитален маркетинг - заплащане
Здравейте,
Искам да попитам, след полагане на изпита и желание да се продължи с присъствената форма на останалите курсове - има ли възможност за разсрочено плащане на пакетната цена на курса?
Благодаря!
Здравейте,
Искам да попитам, след полагане на изпита и желание да се продължи с присъствената форма на останалите курсове - има ли възможност за разсрочено плащане на пакетната цена на курса?
Благодаря!
Аз също се интересувам от това! Имам желание да изкарам всичкитв модули, в случай че мина приемния изпит, но не мога да си позволя цената наведнъж.
Няма възможност за разсрочено плащане, в първата лекция разясняват доста подробно въпросте от този тип. Най-добре погледни там.
Здравейте,
До момента не предлагаме разсрочено плащане. Препоръчвам да се свържете с нас на телефон: + 359 892 241 199 за всички детайли относно разплащателните методи за Digital.
Перфектния вариант е за всеки курс по отделно, така ще имаме време за плащане на по-малки суми.
Да, но цените на всеки отделен модул правят общо по-висока стойност от обявената пакетна цена. Ще е хубаво да получим уточнение
Да, ако са редовните цени всеки курс е по 180 лв. и общо излизат 1080 лв., а ако се възползваме от по-ниската пакетна цена за 6 модула е 480 лв. Доста добра оферта е.
Аз обаче не мога да се регистрирам в системата за разплащания, когато отворя адреса и искам да избера курса него просто го няма в падащото меню.
Също така ме интересува и самата диплома, която получаваме накрая. Пред кого е призната, има ли някаква стойност за други партниращи организации и работодатели и има ли одобрение от МОН за нея.