Нов формат за изпита по Programming Fundamentals 23.10.2016 !!!!
Колеги ,. само аз ли не съм съгласен с новия формат на изпита или има и други :
1.Изпита започва в 9.00 което за хора които не са от София е малко неудобно ,. но ще стисна зъби.
2.Разделянето на изпита на две части по 3 часа и почивка между тях 30 мин,. -това определено е тъпо ,. абе вие идвате на изпит не идвате да пушите цигари и да си почивате,. 5 мин до тоалетна и 5 минути за кафе са достатъчни.
3.За по напредналите(не съм в тази група) но го виждам като проблем- човек който му се отдават задачите и може да ги реши за 1 час ,. няма смисъл после да чака 2 часа да му пуснат другите задачи-тъпо е това -има хора от ВАРНА ,. от БУРГАС трябва да пътуват.
4.Тва с преписването е наистина много тъпо- разберете че няма смисъл-Това което правите е за вас ,. като отидеш на интервю за работа няма откаде да препишеш и ще се изложиш като кифладжия/ка
Давайте мнения ,.
Е много ми е интересно миналия път бяхме 200 човека в залата -как аджеба ще ходим по един в тоалетната ,. 200 по 3 минути ги сложи (за нежната част 10) е тва вече е невъзможно ,.. да не говорим че има една тоалетна на 4 зали ,.
В крайна сметка стигаме до извода че това е тъпо и трябваше да се направи някаква анкета -абе вие одобрявате ли това и какво мислите ,. !!!
2.1. По принцип не пия кафе, но тази сутрин в 8 изпих 2 с научна цел. Вече е 9:30 и все още дори не ми се е доходило до тоалетна, а и снощи не съм ходил, така че колко пък да е диуретичен ефекта на кафето? А и да ми се доходи какво, да не да съм на 90 години да не мога да го отложа?
2.2. Ако имаш наглостта да пушиш в тоалетна която ми се налага да ползвам или няма да я ползвам и ще чакам да се прибера в нас(не ми е проблем да не ходя до тоалетна 8-10 часа) или ще заявя на шефа да си избира кого да задържи на работа мен или наркоманчето?
Реално дори само по един човек да пускат до тоалетна, 4 зали с по минимум 70-80 човека, една тоалетна и във всеки един момент ще има по 4 човека на куп в нея или пред нея. Как ще ги спрат ако искат да си коментират задачите помежду си? Освен ако не ги придружават и в кабинката
Мисълта ми е, че човек ако реши да преписва ще намери начин и разделянето на изпита на две части ни най-малко няма да го спре, най-малкото предварително ще се разберат къде да си качват кода, и т.к. интернета е позволен - познай!!!