Въпрос относно [Software Technologies] Проекта.
Въпроса м ие, Задължително ли е да се следва начина който се показва в лекциите за да се напише проекта или можем да го напишем както си искаме стига да има желатана функционалност ?
Въпроса м ие, Задължително ли е да се следва начина който се показва в лекциите за да се напише проекта или можем да го напишем както си искаме стига да има желатана функционалност ?
Дори е препоръчително да работите по проект различен от тези, които правите на лекциите. Идеята е да разработите нещо самстоятелно и да се сблъскате с реалните проблеми без обяснение съпка по стъпка. :)
Идеята не беше ли само да се запознаем с технологиите , а не да откриваме топлата вода ?
Въпроса е по-скоро, че не ми харесва как режат сайта, аз искам да си му добавя JS функции и да си генерирам чист ХТМЛ а не да ползвам някакви неща които не знам какво правят....
Така е, но за да можете да извлечете максималното от курса е нужно поне да се опитате да направите нещо самостоятелно. Целта не е да създадете новия facebook или youtube, а да видите какво може да се направи с дадената технология и да се запалите.
На мен лично екипния проект ми беше изключително полезен и научих почти толкова от него колкото и от самия 4 месечен курс. Така че не го подценявайте.