Платена такса за курс, но без да съм записан в него
Здравейте , преди малко заплатих таксата за обучението на Swift iOS в онлайн форма , получих код на имейл, но в акаунта не пише че съм записан, а на страницата има само " Заяви участие" за курса.
Здравейте , преди малко заплатих таксата за обучението на Swift iOS в онлайн форма , получих код на имейл, но в акаунта не пише че съм записан, а на страницата има само " Заяви участие" за курса.
Ако си платил преди малко - значи, че не е през клона на някоя банка ( работят до около 17.00), по-принцип трансфера в повечето се забавя някъде около 2 часа, но няй-вероятно утре да се отрази на профила ти, тъй-като сега надали има някой от администрацията (или счетоводството) да провери дали има някой който е платил за някои курс по това време. А и ще получиш потвърдителен мейл от администрацията на СофтУни за успешно заплащане на курса.
Не се притеснявай - щом си платил ще бъдеш допуснат до курса - въпрос на ден - два.
Здравей Колега,
отиди на профила си в таб плащания и виж дали е маркирано "Успешно". Ако е така, значи е минало и всичко е ок.
Записването в самия курс се случва , в повечето случай, непосредствено преди старта на обучението.
Поздрави
Здравейте,
В зависимост от вида на плащането ви ще отнеме известно време да го получим и обработим. Моля запазете спокойствие и проверявайте състоянието на кандидатурата си на страницата на курса :)