Начало на следващия C# Fundamentals модул
Здравейте,
Никъде на сайта не мога да намеря информация кога започва следвашия C# Fundamentals модул. Бих се радвал, ако някой сподели тук и с кой курс ще започне модула.
Благодаря предварително.
Здравейте,
Никъде на сайта не мога да намеря информация кога започва следвашия C# Fundamentals модул. Бих се радвал, ако някой сподели тук и с кой курс ще започне модула.
Благодаря предварително.
Здравей. Влез в Профил » Учебен план, от там може да видиш какви предстоящи модули има. До колкото виждам модула започва през Май 2017 година и включва в себе си: C# Advanced , C# OOP Basics и C# OOP Advanced.
Здравейте,
ще се радвам, ако и някой от СофтУни може да даде отговор тук, тъй като съгласно предната програма, която излизаше, следващата инстанция на C# Fundamentals трябваше да започне през м. Януари.
Благодаря предварително.
Преди 2 месеца имаше такъв модул от януари,но в някоя от лекциите също го чух,а и така е вече написано в учебния план - за С# професията започваш от януари със С# DB.
Още като си отвориш профила на учебния план се вижда какво започва за повече от година напред,не мисля че ще има промени за модулите през януари.
Крайният срок за записване за курса е 1 декември 2016. Обучението стартира на 10 декември 2016 и завършва с провеждане на приемен изпит на 19-ти март. Новоприетите студенти ще стартират обучението си в програната по софтуерно инженерство на СофтУни през май 2017.
BTW:Януари месец започва курса, чийто приемен изпит е на 20-и.
Tи за Programming basics ли питаш или за C# Fundamentals? Защото това, което цитираш е за първото.. Защото C# fundamentala го има чак през май и можеш да го запишеш едва след като си приет и минал през Soft-tech модула, поредния от които се провежда в момента. А това, което започва янури след приемния изпит е точно Soft-tech модул
Имам мейл от септември, изпратен ми от администрацията, че нов C# Fundamentals ще започва от януари. Миналата седмица им писах в тази връзка, за да получа повече подробности за начало, срок на записване, плащане и т.н. Е, все още нямам отговор!!!
Лекторите миналата седмица казаха,че няма да има такъв модул и няма проблем да се почне от DB,както и Наков спомена преди време,че януари няма кой да го води този модул.
Съществуваше в програмата септември месец,но сега го няма и не мисля,че за 3 седмици ще се промени нещо.
Да, предполагам, че ще е така. Откакто се записах в СофтУни преди година програмата се променя ПОСТОЯННО. При това положение е много трудно човек да си направи някакъв план-график. Не е редно.
А някой би ли ми казал дали ще имам проблем с материала, ако от януари запиша C# DB Fundamentals и едва от май - C# Fundamentals?