Software technologies - поправка.
Здравейте,
Понеже нямах време и лятото не се представих добре, ще мога ли да се явя на поправка и как, ако може ?
Поздрави,
Мартин
Здравейте,
Понеже нямах време и лятото не се представих добре, ще мога ли да се явя на поправка и как, ако може ?
Поздрави,
Мартин
Доколкото разбрах поправката ще е на 06.01.2017г. и аз ще ходя. Само не знам от колко часа ще е, но ще получим мейли за уточнение ( за избор на зала, компютър и час ако има, но само ако сме си платили за поправката - 20 лв.).
Щом си карал вече този курс трябва да питаш или да видиш кога има изпит или поправка - и срещу 20 лева можеш да се явиш - аз лично пиша на мейла на СофтУни и веднага ми връщат отговор. Поздрави!
Ако имаш предвид първата част от модула - C# - частта - поправка ще има през януари, срещу 20 лв мисля че няма проблем да се явиш, конкретна дата още няма.
Ако имаш предвид Soft-tech - частта, тази с проекта - най-добре се свържи с някой от Софтуни, понеже записването на отборите приключи в началото на ноември, също и записването на час за защита го отвориха миналата седмица, не знам докога е активно и как стои въпроса ако искаш да се явяваш на поправка - те най-добре ще ти кажат.
Знаеш ли случайно дали още е позволена индивидуалната защита на проекта.
Да - ако си заявил ,че ще защитаваш индивидуално или пък не си се записал, когато беще времето за записване ( в този случай би следвало да си разпределен служебно в индивидуална защита на проекта си.)
Питам, защото когато защитавах бях индивидуално и би слевало пак да съм така :)