Сертификата е доста омазан
Здравейте искам да попитам дали ще бъде оправен сертификата за Entity Framework. Защото topic-ите закриват подписа на Наков и QR кода.
Здравейте искам да попитам дали ще бъде оправен сертификата за Entity Framework. Защото topic-ите закриват подписа на Наков и QR кода.
Здравейте,
Знаем за проблема, работи се по въпроса сертификатите да са далеч по-лицеприятни от сегашното им състояние.
Благодарим ви за търпението!
Малее тези изглеждат още по-омазани даже. :D Да дано ги оправят.
По-малко неща да учим, да има място на хартията :D
Ще помоля модераторите да не се излагат повече с подобни действия. Все пак това, което написах в поста нито целеше да обиди някой персонално, нито институцията СофтУни като цяло. Просто поправете темплейта защото илиза грозно за пред контакти (в LinkedIn например).
Поздрави
Тишо
Бях прочел изтрития отговор и в него нямаше нищо, което нарушава правилата. Беше нещо от сорта на "Оправете сертификатите, защото ги постваме на места като LinkedIn и може да навредят на имиджа" (нашия или техния няма значение).
Поне "модератора" да се обоснове кое правило е нарушено и по-важно - как тълкува това правило и колко обективно го налага.
Ако продължават да заклеймяват и най-малката критика като "хейт" и "обида", най-много да си навлекат истински такива - без кавички...
Истина е, че не е скрит с право. За жалост не мога да намеря виновника за това.
gdurankiev Няма грижи. Важно е да оправим сертификатите. Освен форматирането на текста, искам да обърна внимание, че на този серитифкат има зададена 0 за Mentor meetings
https://softuni.bg/certificates/details/8518/916917c4
Така като погледна отгоре-отгоре темите, ми идват няколко идеи за това как може да се оптимизират тези сертификати, за да са хем по-лесни за четене, хем да не се губят часовете. Явно начина, по който са генерирани сега е като автоматично взимат темата на всяка една дата и се добавя. Но по правилно ми изглежда вместо да има 3 entry-та за Consulting day с по 4 часа, да има само 1 entry с общо 12 часа. Същото и за "Exercise Overall". Другото, което е, когато се представя пред работодател (или както споделихa в случая колегите, пред LinkedIn), като че ли не е необходимо за всяка една теория да има entry хем за теорията, хем за упражненията. Т.е. може примерно JSON Processing и Exercise : JSON Processing пак да се слее в едно entry от общо 8 часа. За да се поясни че е упражнявано може да се сложи в скоби примерно (+ Exercise). Мисля, че така ще стане доста по-стегнато и ще се вижда много по-лесно покрития материал.
Определно така ще е по-добре. Дано направят нещо такова.
Супер очаквам ги с нетърпение, че да мога да ги сложа в LinkedIn! :)