Здравейте,
благодаря Ви за запитването. Изборът на група ще бъде активен след средата на седмицата. Всички курсисти, които са заплатили успешно за модула и са избрали присъствена форма на обучение - ще получат имейл с подробна информация и линк към избора на група.
Здравей,
Аз вчера звънях и ми казаха че записването все още не е приключило и някъде в сряда ще започне записването за групите.
Дано да съм помогнал.
Поздрави!
Някой получил ли е мейл за избор на група. Мисля, че е хубаво да се даде някаква прозрачност и ясното за тези неща кога точно ще се случат. Не мисля, че е редно всеки един от нас да трепне в очакване днес ли, утре ли ще получим мейл за избор на група. След това започваме да се чудим, абе остават по-малко от 4 дни, да не би да не ми е минало плащането, да не би да не съм приет или някакви такива истории. Също така започва едно писане във форума, звънене в Софтуни и т.н, което мисля, че може да се спести с определянето на срокове, които да бъдат спазвани.
... Да, доста е изнервящо. Може в неделя да отворят записването и тогава стотици хора ще се натиска да се логват, и ще гръмне системата :) хииххи. Голям сеир ще бъде
Виждам, че курсовете вече са обявени кой кога започва но все още нямаме писма за записването, а плащането мина отдавна.
А тези, които са избрали онлайн форма на обучение? Те как ще си изберат група?
За онлайн обучаващите се ,групата е една - вкъщи:)
А които сме online форма на обучение, как ще изберем да бъдем в интензивния курс и да се явим Февруари на изпит? И ще получим ли някакъв имейл, че курса почва и някакво инфо :) До сега съм получил мейл, че съм си платил успешно...