[Homework] Fast Track HTML/CSS
Тъй като до сега никой не е пуснал тема за този Fast Track, ще я направя аз.Предлагам тук да постваме домашните както и въпроси относно този Fast Track курс.
Тъй като до сега никой не е пуснал тема за този Fast Track, ще я направя аз.Предлагам тук да постваме домашните както и въпроси относно този Fast Track курс.
Здравейте,
Аз имам проблем с качването на домашното по втората тема CSS Basics изписва грешка "Максималният позволен размер на файла е 0 MB, а вашият файл е 0 MB голям". Някои има ли същият проблем като моя?
Здравей,
първо да кажа, че идеята да се продължи след основи по HTML със CSS е добра. Първото домашно беше мъка, само с HTML да стилизираме страницата се оказа доста труоемко за мен - отне ми два дни.
Освен това аз съм съвсем начинаеща - разбирайте, че сега разбрах за същестуването на селектори, пропъртис и т.н. Гледах лекцията на Константин 2-3 пъти докато разбера нещо.
Причината е в мен разбира се - за пръв път се сблъсквам с термините дори.
След края на видеото
Поздрави,
К
Отваряш си тук :
http://www.w3schools.com/css/css_list.asp
от "CSS Home" до "CSS List" под всяко "Example" има "try it yourself".
в ляво ти излиза кода, в дясно резултата и започваш да променяш наред :)
променяш код, гледаш резултат, променяш код, гледаш ... докато ти писне
и после пак отначало :)
Лек и успешен ден!
И аз имам проблем с качването на 2-рото домашно, а е 6 кб-та.
Мойто е 2КБ, но като цяло виждам че пише "Максимален размер: 0 MB", което няма да ни позволи никакъв файл да качим.
И аз също не мога да кача домашното си - 6 KB !!!
Тъй като има проблеми с качването на домашните, моля да ме информирате дали сте ги проверили.
Вече е оправен проблема с размера на домашното - пробвайте да качите отново.
Аз успях да кача първото си домашно без проблем, но не можех да пиша във форума миналата седмица..
Сега ще видя дали са решили този проблем.
Отворих тема за това; от два дена вече стои така. Дано скоро го погледнат.