Programming Basics - януари 2017 Visual Studio Code ще ми свърши ли работа?
Колеги, Visual Studio Code ще ми свърши ли работа за курса, че не ми се заделят 30гб за виртуалка?
Колеги, Visual Studio Code ще ми свърши ли работа за курса, че не ми се заделят 30гб за виртуалка?
Аз ползвам Visual Studio 2017 RC.Немисля,че е проблем версията,която ползваш ако ти минават задачите през Judge,но все пак някой по-опитен да каже дали и версията,която ползвам ще ми свърши работа за изпита през месец Март?
Благодаря.
НЕ :)
а защо?
по време на курса ще разбереш дълго е за обяснение. Ако искаш да се учиш пишеш на C# си инсталирай Visual Studio, a не Code
Вижте тук за подробности: http://stackoverflow.com/questions/30527522/what-are-the-difference-between-visual-studio-code-and-visual-studio.
За основните задачи от курса би трябвало да върши работа всяка среда (вкл. Code), която има C# компилатор, но не всички са еднакво удобни по отношение на дебъгване, интелисенс и т.н.
За допълнителните задачи обаче, като ASP или Windows Forms примерчетата, ще трябва да се инсталират допълнителни модули към VS Code (ако изобщо има такива) и става по-сложно.
Visual Studio Code is an Editor while Visual Studio is an IDE. За Programming Basics курса можеш да ползваш Аtom,Notepad++,SublimeText,Rider,Vim и всеки друг текстови редактор.
Курса ще се води на Visual Studio 2015 което не е случайно защото в момента е най-доброто IDE за разработка със C#.
Благодаря колеги, явно колкото и да не ми се иска ще трябва да правя виртуалка.
Не е казано да си с Visual Studio 2017/2015. Аз например съм с 2013 и ми върши много добра работа.
На теб ще ти свърши 100%. Интересува е да не би Code да има някой мисинг фийчър и да не сработва нещо след време?