Мога ли да участвам в online курса, без да имам 18 години
Мога ли да участвам в online Java курса, без да имам 18 години?
Мога ли да участвам в online Java курса, без да имам 18 години?
Да, разбира се. Няма никакво ограничение за години. Единственото е, че се учи математика от сорта на събиране, умножение и степени и подобни. Учи се....как да кажете на програмата да ги сметне, но ако си много малък ще е проблем, че не си учил умножение в училище, защото има и такива в СофтУни и пак не ги гоним и могат да заповядат, но ще им е трудно.
Доколкото съм виждал дори под 16 г. се записват. Не знам как стои въпроса с изпита след това.
Значи, 8 клас съм и съм взел основните и полезни неща от математиката.От септември пиша на C++, но искам да запиша курс, макар че е на различен език ще науча нещо ново.Другият въпрос е, ако свърши курса задължително ли трябва да кандидаствам?
Това не знам. Ако никой не ти отговори тук, ще трябва да питаш по официалните канали.
Не, ако искаш да кандидатстваш, минаваш през Prog. Basics, след което на база резултатите ти те приемат и продължаваш в което направление си искаш. Ако пък просто искаш да запишеш някакъв отворен курс(демек, курс, който не е в основния track), нямаш никакви ограничения, освен, разбира се, финансите. :)