30 day trial Visual Studio Express 2013.Какво правим след като изтече?
Здравейте,Колеги сега виждам,че ми остават 3 дни до изтичане на безплатната 30 дневна триал версия на Вижуъл Студио.Вие какво правите когато изтече? :)
Здравейте,Колеги сега виждам,че ми остават 3 дни до изтичане на безплатната 30 дневна триал версия на Вижуъл Студио.Вие какво правите когато изтече? :)
Пробвай да върнеш дадата на комп. и би трябвало да тръгне :)
Само един сериал нъмбер те дели от ендлес версията.
Здравей, колега. Visual studio Express 2013, е безплатната версия на Visual studio. Не би трябвало да има какъвто и да е trial период.
Решението, което ти препоръчвам е да деинсталираш твоето Visual Studio и да си го изтеглиш и инсталираш от :
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40787
Ако си студент някъде другаде би могъл да си изтеглиш от https://www.dreamspark.com Microsoft Visual studio Professional 2013 напълно безплатно.
да и аз го ползвам от там но има и кракната версия на ултимате
Най-първо виж дали си логнат с ъкауна и пощата, на които си се регистрирал. Майкрософт изискват да знаят кой им ползва продуктите и ти дава този трайъл ако не си логнат. Поне така беше при мен.
И на мен днес ми изтече trial версията, но си направих Microsoft account, логнах с него, и сега всичко е наред.
Да това е решението на този проблем и аз се справих с него по същия начин!
Здравей колега и при мен възнкна същия проблем, но след регистрация и логване с Microsoft акаунт нещата се оправят
Аз съм с про + вече използван акаунт и при мен този проблем се оправя с преинсталация на Studio-то. Така съм от началото на курсовете и нямам никакъв проблем. В ная лошия случай прави нов акаунт
Аз си сканирах бележника (първата страница), направих си нормална поща и им писах. Пратих им бележника а те ми дадоха ъкаунд.
Замунда, батка ! Или $200 :D Орязаните весии стават да си напишеш програма за Елка 1945 година. По добре си я намери от познатите ни места...Все пак сме от държава с неограничени кибер възможности... и недостатъчни заплати за да си купим лицензирани работи
Ако ставаше толкова лесно Отдавна този номер не минава