Loading...
Hofhearted avatar Hofhearted 11 Точки

От онлайн в присъствена форма.

Добър ден. Тъй като в момета съм ученик в английската гимназия в бургас нямам възможност да се запиша на присъствена форма на обучение. Записох се на онлайн форма на обучение за курса programming basics за да дойда направо на приемния изпит. Въпросът ми е след като бъда приет мога ли да се преместя на присъствена форма на обучение и да идвам на лекции.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
eXpLoD avatar eXpLoD 28 Точки
Best Answer

Да, можеш! Това е един от големите плюсове на СофтУни пред държавните университети. Тук всеки отделен курс има две опции: Онлайн и Присъствена форма на обучение. Можеш да записваш един курс онлайн, следващия присъствено или както на теб ти е удобно, като няма никаква сложна процедура за прехвърляне, просто при плащане за модула/курса избираш една от двете опции.

Освен това може да запишеш едновременно два или повече курса, един присъствено, другия онлайн, което също е супер добре измислено и удобно.

1
22/02/2017 15:46:26
Maria_ls avatar Maria_ls 383 Точки

За всеки отделен модул можеш да си го решаваш това, кеф ти онлайн, кеф ти присъствено.

1
desislava777 avatar desislava777 165 Точки

Винаги можеш. Успех!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.