C# Web Development Basics Мнение
Здравейте, пиша на екипа в Софт Уни за да изразя разочарованието си към този прехвален "университет". Да, вярно е, наистина начина на обучение и това, че учиш само това което ти трябва е уникално. Стигнем ли до онлайн обучението - там просто нямам думи. Тия пичове дет предават лекциите все им се "чупат" видеата! На лекцията за PizzaMore Back-End-a има 6 минутно видео което не си заслужава даже да го гледаш, няма презентация, абе общо взето пълна гавра, а тва според мене е една от най-важните лекциите където те вкарват в Back-End-a като цяло... На Exam Preparation първата лекция пак му се било "счупилo" видеото. Общо взето направи ли някой грешка после няма някой да се погрижи да даде обяснения по форумите, да качат допълнителна информация или поне презентация за да може и хората които учат онлайн да научат нещо поне. Аз примерно съм сигурен, че няма да мога да си взема изпита... Говорите за някви Live Stream-ове на лекциите а даже не можете да се погрижете да ги запишете...
Всичко му научих на Front-End-a , а нищо от Back-End-a, само как да преписвам тва дето виждам от екрана... Спомням си Program Basics как всичко беше толкова лесно за учене при положение, че си нямах и понятие какво е C#. А това дето имат проблеми с видеото е откакто уча тук. Не мога да разбера толкова ли не се научиха да записват един Desktop. Като не е добър софтуера и крашва нека да го сменят не може така да продължава. Аз поне за сега съм до тук с онлайн обучението. Искаше ми се но щом не става поне да не го предлагат...