QA Automation
Здравейте,
Въможно ли е да коригирате качестовото на звука във видеото от лекцията за C# Overview, понеже звукът е наистина много слаб.
Благодаря предварително.
Николай Генов.
Здравейте,
Въможно ли е да коригирате качестовото на звука във видеото от лекцията за C# Overview, понеже звукът е наистина много слаб.
Благодаря предварително.
Николай Генов.
Зравейте,
Извинявам се за качеството на записите, в момента работим по подобряването им. Ако не се получи софтуерното подобрение, отново ще направя записи.
"Course Introduction" не е по-добре! Невъзможно е да се разбере нищо,което е проблем за онлайн записалите се!
Control Panel - Sound - десен бутон на Speakers - Properties - Enchantments - слагаме отметка на Loudnes Equalizations
Това проработи при мен.
Също така се надявам колегата да не е забравил на запише C# Оverview защото видеото от лекцията липсва.
Благодаря, GeorgiNikolov94 , схемата ти с Control Panel - Sound - десен бутон на Speakers - Properties - Enchantments - слагаме отметка на Loudnes Equalizations работи!
А ти си опресни страницата на курса и ще видиш видеото за C#
В лекцията на C# Overview видеото е само за QA преговор не знам дали в мен е проблема, но не виждам видео в което да се говори за C#.
Радвам се, че съм помогнал със звука! :)
О, извинявам се - аз просто още не съм го догледал видеото и не знаех, че не стига чак до C# :)
Но при мен излезе след refresh и реших да опитам да помогна :)
Благодаря, GeorgiNikolov94 , схемата ти с Control Panel - Sound - десен бутон на Speakers - Properties - Enchantments - слагаме отметка на Loudnes Equalizations работи!
Аз тръгнах по друг път (който пак работи) - да си сваля видеото със http://streampocket.com/ или аудиото с http://www.listentoyoutube.com/ и после да си го плейвам с плеър или с Audacity да увеличавам децибелите.
Друга идея е да си сложиш външни колони на лаптопа или поне слушалки - пак се чува по-добре, отколкото на високоговорителите - поне при мен.
А в джъджа всичко наред ли е, някои задачки не минават, а 12-та направо лиспва? :)
Предложение към лектора DJBuro - да направим секция във форума за QA Automation! :)
Здравей , ще може ли занапред да повтаряш въпросите на микрофона, когато те питат в залата.