19 март Programming-Basics
Здравейте! искам да знам тези които не сме успели да вземем изпита на 19 март по Programming-Basics
имали възможност да се явим на поправка или ще трябва да чакаме следващия прием?
Здравейте! искам да знам тези които не сме успели да вземем изпита на 19 март по Programming-Basics
имали възможност да се явим на поправка или ще трябва да чакаме следващия прием?
По принтип за Programming Basics курсовете няма поправки, просто се явяваш на следващия предстоящ изпит.
На 07.05.2017 има изпит по Programing Basics.
А аз се чудя - тези, които сме го взели, но не с достатъчно брой точки за сертификат, направо можем ли да се явим на следващ изпит, да си повишим оценката.. или??
Може да се явиш повторно за повишаване на оценката на 07.05.2017.Трябва да пишеш мейл до СОфтУни с молба да се явиш повторно ,за да може да ти пуснат пакет за плащане .Сумата е 20лв.
Сертификат - сертификат за курс на СофтУни се издава след успешно преминат изпит, при оценка 5.00 или по-висока.
Ами при явяване на поправителен с цел повишаване и изкараме по-малко от предишният път остават ли си по-високият брой точки ?
При явяване повторно на един и същи изпит, се пази по-високата стойност от двата.