Сертификати и стипендии
Здравейте, искам да попитам след успешно вземане на изпита Programming basics със 6.00, кога ще бъдат готови сертификатите? Също искам да попитам как стоят нещатата с кандидатстването за стипендия?
Здравейте, искам да попитам след успешно вземане на изпита Programming basics със 6.00, кога ще бъдат готови сертификатите? Също искам да попитам как стоят нещатата с кандидатстването за стипендия?
Здравей,
Ако имаш 600/600 точки на изпита имаш право да кандидатстваш за стипендиант и за стажант , като трябва да си избереш една от двете роли. Кандидатстването за стипендиант става под формата на кратко интервю. Той получава безплатно обучение в СофтУни. Стажантите от друга страна заплащат модулите, но получават възможност за работа, избирайки си позиция (модератор, ментор и т.н.) , като последната е заплатена според изработените часове. Ако имаш успех над 5.50, но на изпита си изкарал по-малко от 600 точки, изпадаш в категория стажант и може да кандидатстваш само за тази роля. Ще получиш подробна информация на email-a, който си предоставил за връзка.
Колкото до сертификата, ще го качат в профила ти, но относно срока на издаване по-добре се обади на телефона за информация +359 899 55 55 92 или напиши едно запитване на info@softuni.bg .
Сертификатите мисля, че от днес вече са на лице ;)
Някой ще обясни ли смисълът от сертификат за минат прог бейсикс?
Ми да си го гледкаш, и да му се радваш братленце :)) + Да те мотивира за следващи сертификати, мисля че тва е достатъчно много:)))
Ако имаш точки за стипендия мисля че ще те поканят в профила ти да кандидатстваш за нея. Със сигурност е над 5.50 успех. И трябва да запишеш присъствено.
Не знам за сега, преди(т.е. по време на предходните коментари) не беше автоматично. И понеже не откривам по-нови дискусии на тази тема, не намирам и нищо в сайта, а преди имаше, ако не ме лъже паметта... Та моля да бъда извинен, че събуждам толкова стара тема, но:
1. Актуална ли е все още опцията за стипендианти?
2. Освен безплатното обучение имаше идея и за пълна стипендия?
3. Каква е причината да не важи за онлайн и все още ли е така?(Забелязвам, че е отпаднало ограничението изпитите да не могат да се провеждат онлайн)
Кога и как ще се разбере дали имам право да кандидатствам за стипендия ?
Ако имаш 600/600 точки на изпита значи имаш право. RadinaToteva е обяснила доста подробно.
А как става кандидатстването за стажант?