Кога ще имаме оценки от изпита миналата неделя?
Кога ще имаме оценки от изпита миналата неделя? :)
Кога ще имаме оценки от изпита миналата неделя? :)
Може ли повече разяснение за това кога ще излязат оценки ? Точки и рецензии явно има ? И на каква база се точкува от 100 точки общо, какво се взима под внимание ?
И още един въпрос - има хора, които са правили само manual частта, тъй като automationa не е задължителен, но в рецензията е отбелязано, че липсва автоматизация, предполагам това няма да има влияние към крайната оценка ?
И аз питам същото.
Кой ти гледа оценки братче, всеки иска знания
Оценките показват колко знаем и колко сме научили.. и аз питам кога ще си разберем оценките?
@vankatabe Това ми е първият отворен курс в Софтуни и предполагам, че ще е както при другите нормални курсове - първо трябва всички да имат оценки, за да може да се направи класация. Малко странно, че изпита беше разделен на две части, и сега след като направят другата половина изпита в неделя, ще трябва и техните неща да проверят. В най-добрия случай бих предположил, че оценки ще има четвъртък-петък следващата седмица, или надявам се най-късно до понедленик по-следващата.
..Защото нали не затваряли записването за Automation, за да могат някои хора, които са на Fundamentals да видят как ще се справят и да се начудят дали да се запишат на Automation... А и си мислех, че втората дата може да се използва за поправка... И на мен ми е първи отворен, но гледах видеата от миналите такива курсове където става дума за възможност поправка на втората дата... а може би сега ме повече хора и затова са две отделни дати..
На мен днес Jira акаунта ми изтича... Доста неприятно!
Предупредили сме проверяващите за 7 дневния trial на JIRA cloud-a. Взето е под внимание и инстанциите са backup-нати на компютъра на проверяващите. Оценки от първия изпит вероятно ще излязат до края на тази седмица, а на изпита от 1ви април - вероятно около (или след) Великден. Оценките от втората дата може да променят крайното класиране.
Като гледам има вече резултат от изпита, обаче няма крайна оценка. Това ще стане след като се оценят и останалите ли? И максимума точки 100 ли е?
Къде го видя този резултат, аз нямам :/ :D
Профил => Обучения => Отворени Курсове => цъкаш стрелкичката до името на курса
Някой има ли изобщо вече оценка? Защото само точки без нея си е кофти.