Windows System Administration
Здравейте колеги, преди три дни писах че имам проблем със свързването на cloud based-виртуална машина. Вече проблема го няма :D. Обаче този който е разрешил проблема ми,явно си прави някакви ташаци с мене, щото ми е сменена паролата и то сега виртуална машина има, ама парола няма, и пак не мога да вляза.....:D :D. Аз нямам нерви вече да се занимам, мина второто занятие от курса след 3-дни идва третото, а аз тая виртуална машина видях как изглежда на лаптопа на колегата :D, но не и на моя. Трета седмица ще почне от утре в която не мога да ползвам услугите предоставе ни ми от SoftUni за които допълнително съм заплатил! Няколко пъти се свързвах с екипа, то вече ме е срам да звъня. Така че.....дайте съвет какво да правя. Аз през седмицтата съм на работа събота и неделя най-много мога да обръщам внимание но ето....и през седмицата обръщам но по-мако разбира се. Чудя се да ли да не си изтегля парите и да се запиша в Cisco или другаде щото като гледам тука не става!
Lubo, аз със лектора се свързах вече, но за съжаление не успя да ми помогне, защото няма достъп до виртуалните машини :)