Изпит - има ли възможност за още една дата?
Здравейте!
Тъй като 7-ми е почивен ден и се съчетава с официалните празници, предполагам и други хора като мен ще пътуват.
Има ли възможност за още една дата за изпита?
Благодаря предварително!
Здравейте!
Тъй като 7-ми е почивен ден и се съчетава с официалните празници, предполагам и други хора като мен ще пътуват.
Има ли възможност за още една дата за изпита?
Благодаря предварително!
Вариантът Ви е поправка от следващата инстанция на курса. :)
Мисля да направя още една дата, но само по изключение. Ще съобщя на рецепцията да направят записване. Но ще бъда само аз и не може да са много хора.
Официалната поправка за WordPress курса е на 12 май (петък) от 10:00 часа.
Ако не можем да дойдем на нито една от датите, ще можем ли да си защитим проекта при защитата на следващата инстанция, която се пада някъде август? (както нормално би била една поправка)
Да, може да се явите при следващо издание на курса.
Наков
Здравейте, в момента се опитвам да се свържа по-скайп с акаунтите softuni.org и softuni.bg, но без успех.
Мен също ме интересува алтернативна възможност. Кога се очаква да бъде следващия курс, когато ще можем да защитим. Спомена се и като вариант дистанционна защита на проекта или по-ранна, в рамките на последното упражнение евентуално.
"...или по-ранна, в рамките на последното упражнение евентуално." - за това се обърнете най-добре към лектора или информация.
Дистанционната защита се извършва по скайп в деня на защитите. Когато стане време, например ако започват от 10, пишете на някой от скайп акаунтите на софтуни, които ще ви бъдат предоставени и ще бъде насрочен час за защита.
:)
Ами освен да покажете сайта по-рано, по време нa деня за консултации: 3 май.